Emiliaskolan

Styrelsen

Styrelsen består av både föräldrar och medarbetare och ibland även en extern kraft. Den har det övergripande ansvaret för skolans ekonomiska förvaltning. Styrelsen ägnar sig också åt en del visionärt arbete och har tidigare tagit initiativet till bl a. Lill-Emilias tillkomst och byggnationen på Emiliaskolans tomt.

Styrelsen sammanträder normalt en gång i månaden.

Emiliaskolans styrelse

Efter årsmötet 12:e november 2019

Använd följande adress för kontakt med styrelsen:

styrelsen@emiliaskolan.se

Mimmi Masters, ordförande                                                                                                                                ( e-post: mimmi.masters@emiliaskolan.se )

John Lepic – ordinarie ledamot – föräldrarepresentant                                                                               ( e-post: john.lepic@emiliaskolan.se )

Tina Andersson – ordinarie ledamot, föräldrarepresentant                                                                          ( e-post: tina.andersson@emiliaskolan.se )

Fredrik Hanell – ordinarie ledamot, föräldrarepresentant                                                                             ( e-post: fredrik.hanell@emiliaskolan.se )

Thomas Uhl  ordinarie ledamot, extern representant                                                                                 ( e-post: thomas.uhl@emiliaskolan.se )

Olga Stevens  suppleant, föräldrarepresentant                                                                                           ( e-post: olga.stevens@emiliaskolan.se )

Jenny Fogelberg  suppleant, kollegierepresentant                                                                                     ( e-post: jenny.fogelberg@emiliaskolan.se )