Emiliaskolan

Styrelsen

Styrelsen består av både föräldrar och medarbetare och har det övergripande ansvaret för skolans ekonomiska förvaltning. Styrelsen ägnar sig också åt en del visionärt arbete och har tidigare tagit initiativet till bl a. Lill-Emilias tillkomst och byggnationen på Emiliaskolans tomt.

Styrelsen sammanträder normalt en gång i månaden.

Emiliaskolans styrelse, efter årsmötet 22 oktober 2018

Använd följande adress för kontakt med styrelsen:

styrelsen@emiliaskolan.se

Mimmi Masters, ordförande                                                                                                                                    ( e-post: mimmi.masters@emiliaskolan.se )

John Lepic – ordinarie ledamot – föräldrarepresentant                                                                               ( e-post: john.lepic@emiliaskolan.se )

Tina Andersson – ordinarie ledamot, föräldrarepresentant                                                                          ( e-post: tina.andersson@emiliaskolan.se )

Bodil Claesson – extern ordinarie ledamot, tidigare medarbetare                                                               ( e-post: bodil.claesson@emiliaskolan.se )

Sam Helgesson  ordinarie ledamot, föräldrarepresentant                                                                             ( e-post: sam.helgesson@emiliaskolan.se )