Emiliaskolan

Emilia Waldorfförening – EWF

Alla föräldrar som har barn på förskolan och skolan är automatiskt medlemmar i föräldraföreningen Emilia Waldorf förening (EWF). Syftet med föreningen är att stärka och utveckla föräldraengagemanget i skolan och bidra till en gemenskap mellan personal, elever och föräldrar.

EWF arrangerar ”fixardagar” två gånger om året då vi hjälper skolan med praktiska göromål därutöver är vi behjälpliga när behov uppstår. Vi ser till att skolan blir städad 1-2 ggr/år med hjälp av oss föräldrar och elever. Även vid andra arrangemang så som julbasar, festival och skolavslutningar försöker vi vara behjälpliga. Vi arbetar för att sprida skolan och förskolan till nya elever och önskar att det kan bli en mötesplats för gemenskap.

Den rekommenderade medlemsavgiften är på 200kr/familj/år och betalas vid starten av läsåret. Avgiften är frivillig men alla bidrag, stora som små, är välkomna! Medlemsavgiften swishas till 123 54 379 18 skriv ”medlemsavgift” samt ett av dina barns namn och klass. Med ert bidrag har vi möjlighet att fortsätta uppfylla våra barns önskemål och tillsammans skapa trevliga och stimulerande miljöer och evenemang!

Vi som sitter i styrelsen är:

Anna Tallwe (ordförande)

Nora Timm

Daniel Sjöholm

Anna-Sara Noge

Vill du också engagera dig? Är du en ’doer’, kock, lastbilschaufför, ingenjör eller ett ess på att planera och strukturera? Spelar ingen roll – du är behövd i ett gäng som gillar att arbeta med konstant förbättring i föreningsgemenskapen! Vi samverkar enkelt via mejl och några enstaka möten. En gång om året hålls ett stormöte då alla medlemmar hälsas välkomna.

Har du kontaktnät, kunskaper, idéer vi kan dra nytta av är det bara att höra av dig till oss. Alla bidrag i detta är välkomna!

Du når oss via: waldorfforeningen@emiliaskolan.se